BZK Algemeen, Waterpolo

Werking afdeling Waterpolo

Posted by admin

Naar jaarlijks gewoonte zetten wij de werking voor de afdeling Waterpolo verder naar volgend seizoen.

Gezien er dit jaar weinig wedstrijden waren door dat de competitie stopgezet werd ten gevolge van de coronapandemie en waarbij niet iedereen steeds op de aangeboden training aanwezig was, vragen wij u graag om dit jaar tijdig (t/m 15 juni) te melden of u al dan niet nog waterpolo zal spelen het komende seizoen. Zodoende kunnen we terug op tijd de nodige ploegen per leeftijdscategorie inschrijven voor het nieuwe competitie seizoen 2021-2022 dat van start gaat in het weekend van 24-25-26/09/2021. De trainingen gaan terug van start vanaf maandag 16/08/2021.

Normaal schrijven we terug in, zoals het huidige seizoen, met de volgende ploegen: heren afdeling II + reserven ; U17 ; U13 & U11. Afhankelijk van het aantal spelers per geboortejaar kan er nog geschoven worden van reserven naar U21 of afdeling IV en het opsplitsen van U17 in U17 & U15. Voor de U9 zullen er regionaal Pacowedstrijdjes (tornooivorm) georganiseerd worden.

Graag een mailtje naar waterpolo@brugsezwemkring.beBZK.secretaris@gmail.com in CC met de vermelding naam van de speler/speelster die nog wenst Waterpolo te spelen.