Uitslagen

Laatst aangepast op 15/05/2023

SYNCHRO CUP LUXEMBURG, 12 tot 14 mei 2023

Een jaarlijkse traditie werd terug opgenomen: het wedstrijdseizoen met de hele afdeling afsluiten in Luxemburg.

Het was een fijne wedstijd met veel goede prestaties en ook heel wat podiumplaatsen voor BZK.

BELGISCH KAMPIOENSCHAP SENIOREN te BILZEN, 01 mei 2023

Waw! Mooie prestaties van onze BZK zwemsters op het Belgisch Kampioenschap Senioren te Bilzen. Deelnemen met 5 routines en huiswaarts keren met 4 maal eremetaal, niet slecht😉. Kers op de taart is de Belgische titel voor het Technisch Duet!

Solo Tech: 🥈 Fien

Duet Tech: 🥇🏆🇧🇪 Fiebe en Fien

Team Tech: 4de plaats

Solo Vrij: 🥉Fien

Team Vrij: 🥈Alyssa, Raïsa, Oona, Lisa, Juliette, Auke, Fien, Fiebe, Caitlin, Axelle.

Proficiat zwemsters en trainsters!!🫶💪

BELGISCH KAMPIOENSCHAP YOUTH (U15) te LA LOUVIERE, 23 april 2023

Onze Kadetten schitterden op het Belgisch Kampioenschap U15 te La Louvière 🤩

Voormiddag al puike prestaties bij de figurenwedstrijd (twee top tien plaatsen met Marie (2de) en Stien (7de) op 163(!) deelneemsters en namiddag tweemaal eremetaal bij de routines!! 💪🧜‍♀️💦

Solo: Marie🥈 maar 1ste Belgische en dus titel van Belgisch Kampioene🏆🇧🇪, Stien 7de en Lisa 8ste

Duet: Stien en Marie 🥉

Team A: 4de plaats (2de hoogste score in uitvoering)

Team B: 13de plaats

Super gedaan!! Dikke proficiat aan alle meisjes en hun trainsters.

BELGISCH KAMPIOENSCHAP MINIEMEN (U12) te AALST, 26 maart 2023

En wat hebben ze het goed gedaan op het Belgisch Kampioenschap in Aalst! Mooie resultaten bij de figuren en de verschillende routines 💪

* Solo: Oona 6de plaats (en tevens knappe 8ste plaats bij figuren)

* Duet: Stien en Oona 6de plaats

* Team: 6de plaats (Irene, Manou, Nina, Lune, Reneé, Rana, Stien, Oona en Hanna)

Dikke proficiat zwemsters en trainsters!!🥰👌💦

BELGISCH KAMPIOENSCHAP VRIJE ROUTINES JUNIOREN (U19) te ZWEVEGEM, 12 maart 2023

De Junioren presteerden super op het Belgisch kampioenschap vrije routines te Zwevegem en brengen opnieuw eremetaal mee naar Brugge!!

Solo Fien 2e plaats 🥈

Team 3e plaats 🥉 (Auke, Lisa, Fien, Oona, Axelle, Juliette, Alyssa, Caitlin, Raïsa en Louise)

Dikke proficiat voor zwemsters en trainsters!! 🥳👌

VLAAMS KAMPIOENSCHAP KADETTEN (U15) te LIEDEKERKE, 5 maart 2023

Prachtige prestaties van al onze kadetten op het Vlaams Kampioenschap Kadetten (U15) te Liedekerke💪. En bijgevolg ook heel wat medailles!!

Figuren: Stien🥉

Solo: Marie 🥇, Stien 4e, Lisa 6e

Duet: Stien en Marie🥈

Team: Team A🥉 en Team B 9e

FANTASTISCH!! Bravo zwemsters en trainsters 🫶 💦

INTERNATIONALE WEDSTRIJD (WOLF CUP) te LA LOUVIERE, 17 – 19 februari 2023

De Kadetten (U15) en Junioren (U19) namen dit weekend deel aan de Belgian Wolf Cup. Een internationaal deelnemersveld kwam naar La Louvière met zwemsters uit Canada, Denemarken, Nederland, Tsjechië, Estland, Oostenrijk, Litouwen, Letland, Luxemburg en België. Een leerrijke ervaring voor onze BZK zwemsters met hele mooie resultaten!🥳

* Team Technisch: 6de plaats

Dikke proficiat zwemsters en trainsters. Ook dikke merci aan alle medewerkers, juryleden, chauffeurs, supporters

VLAAMS KAMPIOENSCHAP MINIEMEN (U12) te BREE, 12 februari 2023

Wat een super nieuws bereikt ons uit het verre Bree! Twee medailles voor BZK op het Vlaams Kampioenschap U12! In de voormiddag werden al mooie resultaten gezwommen bij de figurenwedstrijd met 2 top-tien plaatsen en in de namiddag zorgden de routines voor mooi eremetaal.

🥉brons voor Oona als jongste van alle solisten

🥈zilver voor het duet van Stien en Oona

Het team behaalde een 5de plaats. Dikke proficiat aan de zwemsters en de trainsters!!💪🧜‍♀️

BELGISCH KAMPIOENSCHAP TECHNISCHE ROUTINES JUNIOREN te ZWEVEGEM, 05 februari 2023

🥇Fien kon haar Belgische titel van 2022 knap verlengen! Ze behaalde de gouden medaille met haar Technische Solo.

Het Team zwom een mooiere uitvoering dan op het Vlaams kampioenschap een week voordien. Bij de bekendmaking van de resultaten was het dan ook een kleine teleurstelling dat ze op de 8ste plaats werden geplaatst. Gelukkig kwam enkele dagen later de officiële uitslag waarop het team op een knappe 4de plaats prijkt. Een rechtzetting die zoet smaakt.

VLAAMS KAMPIOENSCHAP JUNIOREN te GENK, 29 januari 2023

De Junioren hebben het super gedaan op het Vlaams Kampioenschap te Genk: 4 medailles en 2 Vlaamse titels!!

🥇Fien Solo Tech

🥈Team Tech

🥇Fien Solo Vrij

🥉Team Vrij

Dikke proficiat meisjes en trainsters!! 💪🧜‍♀️

BELGISCH KAMPIOENSCHAP COMBO te LA LOUVIERE, 11 november 2022

Dubbel eremetaal voor onze BZK junioren op het Belgisch kampioenschap Combo in La Louvière!! 💪🇧🇪

– zilveren medaille in de eigen categorie (U18) 🥈

– bronzen medaille in de open categorie 🥉

Proficiat meiden en trainsters!!

VLAAMS CRITERIUM KADETTEN (U15) te MECHELEN, 1 november 2022

Ook bij de Kadetten valt BZK vandaag in de prijzen!

Op het Vlaams Criterium 15&U behaalde Marie een hele knappe tweede plaats bij de figuren.🥈💪

Ook de andere zwemsters deden het goed met nog een knappe 4de plaats voor Stien!

Bravo voor alle BZK zwemsters en trainsters!!

VLAAMS CRITERIUM MINIEMEN (U12) te BREE, 23 oktober 2022

Op het Vlaams Criterium Miniemen (12&U) in Bree rijft BZK een gouden medaille binnen: Lisa Thomas behaalt de 1ste plaats bij de figuren met een topscore van 63,96!!🥇

Ook de andere BZK meisjes deden het heel goed. Voor enkelen onder hen was het trouwens de eerste wedstrijd.

Bravo meisjes en trainsters!!

VLAAMS CRITERIUM JUNIOREN (U18) te EEKLO, 9 oktober 2022

Drie (!) medailles vandaag voor onze junioren (U18) op het Vlaams Criterium:

* Zilver voor de Combovan Axelle, Caitlin, Alyssa, Juliette, Auke, Louise, Fien, Oona, Lisa, Louise en Raïsa.

* Goud voor Fien met de Technische elementen Solo

* Goud voor Fien met de Technische elementen Team

VLAAMS KAMPIOENSCHAP KADETTEN (U15) te LIEDEKERKE, 10 april 2022

Onze BZK kadetten brengen 2 bronzen medailles mee van het Vlaams kampioenschap U15 te Liedekerke!

Het duet, gezwommen door Stien en Marie (met reserve Lisa DP), werd knap derde bij de duetten🥉

Het team kadetten A (Stien, Marie, Lisa DP, Annelie, Louise D, Noor, Nore, Louise V, Veerle) behaalde eveneens een schitterende 3de plaats 🥉

Het team kadetten B (Amelie, Laura, Juliette, Alexia, Marit, Luna, Lisa DC) werd uiteindelijk 12de.

Proficiat meisjes en trainsters!! 💪💦

BELGISCH KAMPIOENSCHAP VRIJE ROUTINES U18 te ZWEVEGEM, 27 maart 2022

Na het succesvolle BK Technische routines 2 weken geleden, opnieuw een voltreffer voor onze Junioren op het BK vrije routines te Zwevegem.

Het Team (Oona, Raïsa, Axelle, Juliette, Caitlin en Fien) behaalde een prachtige bronzen medaille met hun uitvoering.

Fien was met haar vrije routine de beste in de solo categorie en mag zich – na haar titel op de technische solo twee weken geleden -ook Belgisch kampioen noemen op de vrije solo.

BELGISCH KAMPIOENSCHAP MINIEMEN (U12) te LA LOUVIERE, 20 maart 2022

BZK behaalde een podiumplaats op het BK U12 (miniemen) te La Louvière!

Na de knappe 3de plaats bij de figuren vanmorgen kon Lisa Thomas deze plaats ook na de uitvoering van haar solo vasthouden en komt ze met de bronzen medaille naar huis!

Het Team, gezwommen door Lauren, Amelia, Chloé, Irene, Stien, Manou, Nina en Oona, werd knap 7de!